Tratamente și cosmetice personalizate

La clinica noastră găsești în premieră pentru Cluj-Napoca, începând din această lună, un nou concept în domeniul cosmeticii regenerative: tratamentul 100% personalizat de îngrijire a tenului Dr. Kleanthous.

  kleanthous1

De ce să alegi un tratament personalizat?

Pentru că suntem diferiți, pentru că avem nevoi diferite, pentru că răspundem diferit chiar și aceluiași tratament. Iar în mod particular, referindu-ne la acest nou concept al cosmeticii regenerative pe care-l punem la dispoziția ta, pentru că personalizarea aduce beneficii extraordinare tenului tocmai prin această diferențiere a nevoilor individuale. Tratamentele cosmetice faciale și produsele cosmetice personalizate sunt realizate în funcție de istoricul medical și analiza detaliată a tipului de ten pentru fiecare persoană în parte.

Gama de îngrijire personalizată ajută fiecare tip de ten, indiferent de vârstă și sex, acționând pe baza unui ingredient activ numit cell supporting molecules (c.s.m.). Cu o tehnologie bazată pe ultrasunete, biorezonanță și chromoterapie, aceste molecule ajung în țesutul conjunctiv, determinând astfel o regenerare a pielii mai eficientă și de lungă durată.

“Ne bucurăm să inaugurăm la Cluj aceste tratamente și produse personalizate, care, vorbind în termeni de eficiență, sunt net superioare liniilor de cosmetice generice disponibile pe piață tocmai prin faptul că ele sunt produse în funcție de necesitățile particulare ale fiecărui tip de ten. Practic la clinica noastră vor fi disponibile începând din această lună o cremă și o serie de tratamente faciale personalizate. Procedura este destul de simplă, persoanele doritoare trebuie să se prezinte la Clinica Medispa, unde li se va efectua o anamneză și un set de analize ale pielii, fiind finalizat pe loc un serum personalizat care se va putea aplica atât în cadrul unei ședințe de tratament la clinică, cât și acasă. În cazul cremei personalizate, rezultatele investigațiilor vor fi trimise la laboratoarele din Germania, urmând ca în decursul a 1-2 săptămâni cremele să fie produse și etichetate cu numele pacienților” precizează dr. Andrei M. Martin, directorul medical al clinicii Medispa.

Produsele personalizate My Serum și My Cream sunt de origine germană și au fost dezvoltate în urma cercetărilor efectuate de prfesorul Dr. Theurer. Acesta a descoperit existența așa numitelor molecule cell suporting, care ajută la regenerarea organismului. În funcție de nevoile tale specifice optând pentru aceste produse personalizate vei beneficia de un tratament profesional care îți poate reda  frumusețea,  luminozitatea și sănătatea tenului.

Cum acționează aceste tratamente și căror nevoi se adresează?

Principiul de funcționare al acestor tratamente personalizate este regenerarea la nivelul celular a pielii, funcționând cu succes pentru probleme precum riduri, țesuturi laxe, cearcăne sau în cazul altor schimbări ale epidermei cauzate de înaintarea în vârstă. Sistemul de îngrijire personalizat CELLULAR SYSTEM (My Serum, My Cream) are un spectru larg de aplicabilitate: reprogramarea structurii celulare, îmbunătățirea sistemelor de comunicare intercelulare, protecție impotrvia radicalilor liberi, inițializarea sintezei de colagen, creșterea capacității de hidratare, restructurarea țesutului, remineralizare, antitoxic, protecția membranei sau relaxare.

Dacă îți dorești un răsfăț personalizat și consideri că a fi tratat diferit în funcție de nevoile tale și ale tenului tău este pe cât de important pe-atât de necesar, ai ajuns unde trebuia. Nu-ți rămâne altceva decât să iei legătura cu noi pentru a afla cât mai multe detalii despre acest nou concept pe care suntem foarte încântați că îl putem oferi în premieră în orașul nostru.

Ne găsești la adresa: str. Ion Budai Deleanu nr 2A, Cluj-Napoca, la telefon 0364 11 66 33/0752 26 43 33 sau pe Facebook!

One response to “Tratamente și cosmetice personalizate

  1. Pingback: De ce să alegi Laserul fracțional CO2? | Blogul clinicii Medispa·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s