SECRETUL prin care FEMEILE nu-și arată VÂRSTA!

Află cum tratamentele Elixilis te pot ajuta să fii mereu tânără și încrezătoare. Află secretul unui ten frumos, luminos, fără cearcăne și fără riduri!

Multe dintre femei își doresc să fie mereu tinere, să nu-și arate vârsta. Ce poate fi mai plăcut decât să ți se spună „Arăți minunat!” „Radiezi!” sau „Ești tot mai frumoasă. Care e secretul?”

Pragul de 30 de ani aduce cu el câteva amenințări la adresa tenului. Încep să se vadă primele riduri, elasticitatea pielii este ușor afectată, semn că organismul nostru anunță o trecere într-o altă etapă. Deși nu e ușor să recunoaștem, vârsta își spune cuvântul. Stresul de la locul de muncă, activitățile cotidiene care ne solicită și ne fac să fim mereu pe fugă, la care se adaugă obiceiurile alimentare, fumatul sau privarea de somn, contribuie din plin la procesul de îmbătrânire a tenului. Nu pentru toate femeile moștenirea genetică este un atuu și chiar și în acest caz semnele de îmbătrânire vor apărea în cele din urmă.

Dar, indiferent de situație, vestea bună este că oricând apar aceste amprente ale trecerii timpului sau ale unui mod de viață nu tocmai sănătos, ele pot fi estompate. Avem soluția și ți-o oferim cu multă încredere și profesionalism: radiofrecvența facială EXILIS ELITE.

Ce este EXILIS ELITE?

EXILIS ELITE este un sistem care folosește unde electromagnetice și ultrasunetul, stimulează regenerarea și producerea de colagen, prin creșterea temperaturii țesutului conjunctiv. obținându-se astfel reîntinerirea și regenerarea facială. Acest sistem se numește  radiofrecvența facial și este una dintre cele mai noi terapii, este non-invazivă si are rezultate uimitoare.

Care sunt avantajele tratamentelor cu EXILIS?

–          Dovedit științific că estompează cearcănele și ridurile, tenul devine mai curat și luminos și reduce laxitatea pielii

–          Pielea redevine elastică, fermă, revigorată, fără a avea acel aspect îmbătrânit

–          Tratamentele sunt sigure și confortabile, fără durere

–          Nu necesită anestezie

–          Rezultate vizibile după prima ședință

–          Efectele sunt de lungă durată

–          Cel mai rapid tratament non-ivaziv pentru toate tipurile de piele

Dacă încă nu te-ai convins, îți prezentăm mai jos și o mică galerie foto cu imagini de dinaintea și după aplicarea tratmentelor EXILIS:

exilis inainte si dupa exilis inainte si dupa 1

Încearcă cu încredere tratamentele Exilis Elite și tenul tău poate deveni mai ferm, mai curat și mai luminos, pielea va fi reîntinerită, iar ridurile profunde se vor estompa. De-acum, nici cearcănele nu vor mai fi o problemă pentru tine.

Pentru orice informație suplimentară nu ezita să iei legătura cu echipa MEDISPA să primești sfaturile de care ai nevoie.

One response to “SECRETUL prin care FEMEILE nu-și arată VÂRSTA!

  1. Pingback: Cum avem grijă de corpul nostru cu EXILIS ELITE? | Blogul clinicii Medispa·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s