Cum avem grijă de corpul nostru cu EXILIS ELITE?

Atunci când vorbim despre tratamente cosmetice de înfrumusețare, de reîntinerire sau de întreținere, mulți dintre noi fugim cu gândul la tratamentele destinate feței și, uneori, ne gândim probabil și la gât.

De cele mai multe ori, se întâmplă să neglijăm restul corpului, poate și din motiv că am învățat de la stiliști trucuri prin care ne putem camufla imperfecțiunile, abordând o ținută care ne-ar avantaja și reușim mai mult sau mai puțin să ascundem pe ici pe acolo ceea ce nu ne place să „se vadă’’.

Dar, sunt momente când începem să ne alarmăm. Unul dintre aceste momente este vara…pe cât de așteptată pe-atât de „stresantă’’ dacă ne gândim la felul în care vrem să arătăm. Ne uităm în oglindă și poate nu suntem mulțumite de ceea ce vedem.

Putem să rămânem cu această frustrare și să încercăm s-o depășim, ceea ce ne va fi destul de greu…sau putem sa facem ceva, chiar acum, pentru noi și CORPUL nostru.

Specialiștii în estetică medicală de la clinica noastră îți pun la dispoziție un tratament estetic noninvaziv cu rezultate vizibile și de lungă durată. Este vorba despre EXILIS ELITE cu ajutorul căruia toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință.

Pe lângă tratamentele faciale de care am vorbit în articolul anterior, iată ce poate face pentru tine tratamentul EXILIS ELITE pentru corp:

– îți redă elasticitatea pielii

– reduce celulita

– îmbunătățește tonusul, elasticitatea și textura pielii

– elimină țesutul adipos

– acționează atât în profunzime cât și la nivel superficial al pileii

body

Tratamentul nu necesită pregătire prealabilă. Întreaga procedură durează foarte puţin (10-15 minute de tratament pentru o zonă).După fiecare procedură, îți poți relua rutina zilnică la locul de muncă, acasă sau la sala de sport. Rezultatele acestui tip de tratament sunt argumentate clinic și științific și este dovedit prin teste biologice că nu daunează organelor interne.

Pacienții care au încercat acest tratament sunt de părere că „este foarte relaxant și liniștitor; senzaţia, la nivelul gâtului, a fost una asemănătoare masajului cu pietre calde; a fost un sentiment plăcut, fără niciun disconfortresimţit; după primul tratament se observă imediat o îmbunătăţire’’.

Dacă te hotărăști să incerci tratamentele EXILIS ELITE pentru corp nu ezita să ne contactezi sau să ne faci o vizită. Clina MEDISPA te așteaptă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s