Adio celulită și kilograme în plus!

Te lupți cu kilogramele în plus? Celulita îți dă bătăi de cap?

Chiar dacă sezonul estival este pe final, greutatea și aspectul corpului nostru continuă să ne preocupe. Acest lucru este absolut normal: ne interesează să arătăm bine nu numai pentru lunile de vară, ci pentru un an întreg și mai mult decât atât.

Probabil că nu mai mergem la mare sau la plajă până vara următoare, dar ne dorim să arătăm bine și la sala de sport, ori la piscina interioară unde ne-am hotărât să facem mișcare. Kilogramele în plus aduc pe lângă probleme fizice și probleme estetice. De aceea, preocuparea majorității dintre noi rămâne aceea de a avea un corp frumos și sănătos.

Aspectul de coajă de portocală, pierderea centimetrilor în plus, lipsa fermității pielii în urma pierderii kilogramelor, sunt obiective pe care te putem ajuta să le atingi cu ajutorul tratamentului VelaShape.

VelaShape este o tehnologie care și-a dovedit eficiența în tratamentul celulitei și a kilogramelor în plus, și are o eficacitate dovedită clinic. Nu s-au raportat efecte adverse nici pe termen scurt, nici pe termen lung.

velashape_clip_image

Este un tratament nechirurgical, aprobat FDA, de reducere a celulitei și a centimetrilor în plus. VelaShape este printre puținele dispozitive nonchirurgicale aprobate FDA pentru reducerea circumferinței. Nu vă scoate din activitățile zilnice, nu prezintă nici un disconfort. Este excelent pentru coapse, abdomen, fese, brate și genunchi.

VelaShape dispune de două capete aplicatoare, special concepute astfel încât aparatul să poată fi folosit atât pe zone mari cât și pe zone mici ale corpului. Folosește o formă de energie combinată care acționează țintit asupra țesutului gras. În plus efectul de vacuum netezeste și dă fermitate pielii.

VelaShape reprezintă singura tehnologie care combină radiofrecvența, lumina infraroșie, vacuum și masaj mecanic, toate acestea într-un singur dispozitiv. O îmbunătățire progresivă a zonei tratate poate fi observată după primul tratament, pielea devenind mai fermă și mai netedă. Efectele asupra celulitei și asupra centimetrilor sunt maximale la 6-8 săptămâni după ultima ședință de tratament. După ședințele inițiale de tratament se recomandă tratamente de întreținere periodice.

În studiile clinice, pacienții au demonstrat o reducere medie de 2,5 cm după ședințele de tratament. Ca orice metodă ( chirurgicală sau nechirurgicală ), rezultatele se mențin mai mult dacă aveți o dietă echilibrată și efectuați exercițiu fizic constant.

Tratamentul revoluționar VelaShape este disponibil la clinica noastră și ne mândrim că suntem una dintre puținele clinici din Transilvania care vă oferă acest tratament.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s