„Gold standard” în epilarea definitivă: Laserul Alexandrite

Se prea poate să fii încercat diverse tratamente pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Probabil unele au avut eficiență iar altele mai puțin sau deloc. Toate au adus cu siguranță și găuri în bugetul tău, mai mici sau mai mari.

Este adevărat că eficiența tratamentelor este influențată și de alți factori care nu au legătură neapărat cu metoda folosită, dar și alegerea metodei are un rol esențial în obținerea rezultatelor dorite.

Ne-am propus să continuăm prezentarea tratamentelor cu laser din dorința de a-ți oferi informații cât mai clare privind beneficiile acestor tipuri de tratamente pentru piele. Fiecare laser are mai multe direcții de adresabilitate dar fiecare în parte excelează în mod deosebit într-o problemă specifică.

 13662156571823

Astfel,  tratametul cu Laserul Alexandrite s-a dovedit cea mai eficientă metodă de epilare în studiile publicate în revistele de specialitate, comparativ cu laserul Nd:YAG, cu IPL, sau cu electroliza.

Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele Alexandrite au câștigat încrederea specialiștilor și cea mai mare cotă de piață. Popularitatea acestui tip de laser este bazată pe lungimea de undă de 755 nm, care livrează un nivel de energie per puls la nivelul rădăcinii firului de păr incomparabil cu laserele concurente.

Așa cum știm, cea mai mare problemă în lupta cu părul nedorit o întâmpină persoanele cu pielea deschisă. Și firul de păr subțire.

În aceste situații Laserul Alexandrite devine soluția cea mai sigură. De aceea, este considerat în prezent, cel mai rapid și eficient dispozitiv de îndepartare a părului nedorit, fiind util în tratarea pacienților cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-III, conform clasificării Fitzpatrick).

Eficiența laserului Alexandrite este dovedită și în cazul firelor de păr mai subțiri, puțin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat cu succes în cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Pentru toate aceste proprietăți care îi demonstrează eficiența, Laserul Alexandrite se clasează în fruntea tuturor celorlalte metode de epilare bazate pe energie luminoasa, fiind considerat în acest moment „state-of-the-art” în domeniul epilării definitive.

Iată pe scurt care sunt avantajele epilarii definitive cu laser Alexandrite

  • o rată foarte bună de penetrare a pielii, comparativ cu alte metode de epilare.
  • eficiență net superioară celorlate dispozitive existente pe piață asupra firelor de păr fine, subțiri, cum ar fi cele cu localizare faciala; este utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului.
  • mai puțină durere și discomfort
  • metoda ideală de epilare pentru persoanele cu fototip cutanat I si II, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare.
  • este cel mai rapid tip de laser cunoscut, fiind util în tratarea suprafetelor extinse (membre inferioare, spate).

Nu ești convins(ă)? Iată câteva imagini de dinainte și după tratamentele cu Laserul Alexandrite realizate la clinica noastra: http://www.epilaredefinitiva.ro/gift-cards.html!

Ne bucurăm să îți spunem că tratamentul cu Laser Alexandrite îl oferim clienților noștri la clinică. În cazul în care dorești să afli mai multe informații despre tratament nu trebuia să faci altceva decât să ne contactezi: info@medispa.ro, Str. Ion Budai-Deleanu nr 2A Telefon, tel 0364-116633 sau 0752-264333.

PROMOTIE ALEXANDRITE 3+1! Afla mai multe despre aceasta oferta speciala disponibila in perioada 1-7 octombrie 2014! 

One response to “„Gold standard” în epilarea definitivă: Laserul Alexandrite

  1. Pingback: Oferta saptamanii la Medispa! | Blogul clinicii Medispa·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s