Eficiență în tratarea problemelor vasculare

Știai că Laserul V Beam Perfecta tratează orice pată roșie sau brună de pe piele? Este o tehnologie avansată, perfecționatăîn ultimii 20 de ani și reprezintă standardul mondial în tratarea leziunilor vasculare.

Iată care sunt problemele la care Laserul V Beam Perfectarăspunde cel mai bine:

 • rozacee
 • vinișoarele dilatate de pe față
 • cuperoză
 • roșeața de la nivelul decolteului și gâtului (poikilodermia Civatte)
 • petele roșii din naștere cunoscute sub numele de nevus flameus (pată de vin)
 • hemangioamele
 • cicatricile roșii
 • lacurile venoase
 • vergeturile roșii
 • piele îmbătrânită

Datorită tehnologiei Pulsed Dye Laser care stă la baza funcționării Laserului V Beam Perfect aacest tip de laser și-a dovedit eficiența maximă în eliminarea imediată a oricărei leziuni vasculare de la suprafața pielii, indiferent de natura sau localizarea ei. Tratamentul nu necesită timp de recuperare și este total nedureros.

În plus, tehnologia micropuls care protejează pielea de purpură, permite utilizarea de energii mari, în condiții de siguranță chiar și pentru tratarea pielii delicate a copiilor, putând fi utilizat pentru eliminarea hemangioamelor. Modificarea lungimii de undă la 585 mm și sistemul  încorporat de răcire a pielii, crește eficacitatea laserului în tratamentul leziunilor vasculare cu o rata redusă de efecte secundare.

Ceea ce probabil nu știai încă, este faptul că, acest tip de laser este util și în reducerea aspectului cenușiu al cearcănelor. Chiar și în tratamentele de reîntinerire a pielii a dat rezultate excelente.

Tratamentul cu Laserul V Beam Perfecta necesită de obicei mai multe ședințe programate la un interval de câteva săptămâni. Tratamentul este nedureros și vindecarea aduce întotdeauna și o rezolvare estetică.

Dacă te confrunți cu una din problemele enumerate mai sus, nu o lăsa să-ți afecteze frumusețea și încrederea în tine. La Clinica MEDISPA Laserul V Beam Perfecta este vedetă în tratamentul leziunilor vasculare. De-acum poți să uiți de aspectul neplăcut al pielii datorat acestora. Contactează-ne la nr. de telefon 0364-116633 sau 0752-264333 ori pe e-mail la info@medispa.ro și fă-ți o programare acum! Te așteptăm la CLINICA MEDISPA!

One response to “Eficiență în tratarea problemelor vasculare

 1. Pingback: Tratamentul petelor roșii la copii | Blogul clinicii Medispa·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s