Laserul Nd YAG, perfect pentru tenul măsliniu sau bronzat

Ai tenul închis la culoare? Îți prezentăm laserul cel mai protrivit pentru tine, în cazul în care că îți dorești să scapi definitiv de părul nedorit.

Pilozitatea excesivăeste o problemă majoră pentru multe persoane, afectând atât bărbații cât și femeile. Această problemă poate fi întâlnită atât la persoanele sănătoase și în cazul persoanelor care prezintă tulburări hormonale.

În orice situație te-ai afla, te poți bucura pe deplin de efectele spectaculoase ale epilării definitive cu Laserul Nd YAG.

Uită de vechile metode și încearcă cu încredere epilarea cu cu acest tip de laser care s- dovedit a fi cea mai avansată metodă modernă de epilare de lungă durată, cu rezultate deosebite într-un număr redus de şedinţe şi efecte adverse minime.

Prin ce excelează Laserul Nd YAG?

Este în prezent singurul sistem de epilare definitivă cu laser indicat pentru toate tipurile de piele, și în mod deosebit pentru pentru tipurile de piele mai închise la culoare sau pentru pielea bronzată.

Dacă unele tratamente de epilare definitivă, precum cel cu IPL, trebuie întrerupte pe timpul verii, laserul Nd YAG tratează eficient toate tipurile de piele, inclusiv cea bronzată.

De câte ședințe ai avea nevoie?

Pentru rezultate bune, majoritatea zonelor tratate necesită 5-10 ședințe. Numărul de ședințe necesare depind de câteva aspecte important de luat în considerare:

  • grosimea firelor de păr care se doresc îndepărtate
  • ciclul de creștere a părului
  • statusul hormonal al pacientului.

Cum acționează Laserul Nd YAG?

Sistemul de epilare definitiva cu laser Nd YAG distruge firele de păr aflate în faza activă de creștere în momentul tratamentului. Tocmai de aceea, la unele persoane vor fi necesare mai multe sedințe pentru a distruge toate firele de păr dintr-o anumită zonă.

Eficiența acestui tip de laser este demonstrată și în tratamentul leziunilor vasculare. Tratamentul este indicat pentru leziuni vasculare ale feței, corpului și membrelor cu diametrul sub 2 mm (nu și în cazul venelor dilatate varicos). Laserul produce coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldura intensă degajată care determină colabarea acestora. Sunt necesare 1 sau mai multe tratamente în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului.

Te așteptăm la clinică pentru o consultație de specialitate. Medicii specialiști te vor sfătui și îți vor da infromațiile necesare pentru problema cu care te confrunți. Programează-te acum!

Ține cont de faptul că, pentru un tratament eficient, este necesar să primești cele mai bune sfaturi de la persoane avizate. Clinica noastră colaborează cu medici dermatologi cu experiență bogată în acest domeniu și cu rezultate incontestabile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s