Rozaceea poate fi tratată cu Laserul V Beam Perfecta

Rozaceea, cunoscută și sub denumirea de cuperoză este o afecțiune destul de frecventă în populația generală. Un studiu statistic efectuat în anul 2010 a arătat că peste 45 de milioane de persoane suferă de rozaceea (16 milioane fiind americani). Debutul acestei afecțiuni este cuprins, de obicei, între 30-50 de ani, fiind mai frecventă la femei decât la bărbați și se caracterizează în principal prin apariția unor leziuni cutanate eritematoase (flush) localizate predominant la nivelul feței și poate fi însoțită de o serie de semne clinice generale ce includ: telangiectazii (dilatări permanente mov-roșiatice a unor vase de sânge mici) erupții papulopustuloase inflamatorii (asemănătoare celor din acneea juvenilă vulgară). Leziunile apar în mod special la nivelul obrajilor, nasului, frunții și mai rar pe gât, torace, urechi sau scalp.

Una din procedurile de succes în tratarea rozaceei este Laserul V Beam Perfecta. Acest tip de laser este utilizat și în tratarea altor tipuri de leziuni vasculare: vinișoarele dilatate de pe față, cuperoză, roșeața de la nivelul decolteului și gâtului, petele roșii din naștere cunoscute sub numele de nevus flameus -pată de vin -, hemangioamele, cicatricile roșii, lacurile venoase, vergeturile roșii, piele îmbătrânită. Laserul V Beam Perfecta are o eficiență maximă în eliminarea imediată a leziunilor vasculare de la suprafața pielii, indiferent de natura sau localizarea lor, datorită tehnologiei Pulsed Dye Laser care stă la baza funcționării acestuia, fiind considerat standardul mondial în tratarea acestor afecțiuni.

E bine de știut că rozaceea nu este o boală contagioasă și nu poate fi transmisă de la o persoană la alta prin contact direct sau aerogen. Rozaceea poate fi indusa de alcool, alimentele condimentate, stesul emoțional și caldură. Este de cele mai multe ori o afecțiune supărătoare, chiar rușinoasă. Deseori, această afecțiune este confundată cu acneea, arsurile solare faciale și “obrajii roșii” constituționali.

Cuperoză înainte

Cuperoză după

Cuperoză după

Dacă metodele de tratament alese nu funcționează corespunzator, neavând eficiența scontată totul se  transformă în ani buni de frustrare pentru persoana care se confruntă cu această afecțiune. In acest sens, este foarte important profesionalismul specialiștilor pentru o disgnosticare corectă și prescrierea unui tratament eficient. Tratamentul precoce, corespunzator al rozaceei, reduce semnificativ riscul apariției complicațiilor și oferă posibilitatea unei vieți normale.

La Clinica Medispa te poți bucura de eficiența acestei proceduri nu numai pentru tratarea rozaceei, ci și pentru tratarea oricărui alt tip de leziune vasculară apărută la suprafața pielii. De asemenea, medicii dermatologi ai clinicii având o vastă experiență și expertiză în domeniu, îți pot oferi o consultație de specialitate în vederea diagnosticării și tratării corecte a leziunilor vasculare.

Pentru orice întrebare sau dacă dorești să-ți faci o programare, nu ezita să ne contactezi la numerele telefon: 0364-116633, 0752-264333 sau pe e-mail la: info@medispa.ro.

One response to “Rozaceea poate fi tratată cu Laserul V Beam Perfecta

  1. Pingback: Tratamentul petelor roșii la copii | Blogul clinicii Medispa·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s