De ce să alegi Laserul CO2 fracțional?

În încercările noastre de a arăta mereu mai tinere și, de ce nu, mai tineri în cazul bărbaților, decurgem la multe variante care ni se propun, fie prin intermediul reclamelor de la televizor, fie prin intermediul promovărilor de altă natură, și ne referim aici, în mod deosebit, la categoria cosmetice. Vedem femei frumoase care devin emblema diferitelor branduri de cosmetice și avem impresia că totul se va rezolva cumpărând acea cremă miraculoasă sau acel ser, punându-ne toate speranțele că ne va face mai tinere cu 10 ani, după prima utilizare.

Departe de noi intenția de a contesta efectul produselor cosmetice pe care le vedem în fiecare zi în reclame. Ne propunem doar să vă transmitem faptul că un produs cosmetic nu poate face minuni peste noapte. Există, într-adevăr, și produse care îmbunătățesc vizibil aspectul pielii, dar acest lucru se întâmplă în timp și folosind acele creme sau seruri care se potrivesc pielii tale. Acest lucru presupune din start o personalizare a produsului cosmetic în funție de particularitățile pielii.

Însă, ceea ce dorim să-ți oferim în acest articol este o procedură care poate aduce multe beneficii în tratamentul pielii îmbătrânite, a ridurilor, hiperpigmentărilor sau a urmelor lăsate de cicatrici. Este vorba de terapia cu laser și mai concret, Laserul fracțional CO2. Terapia cu laser reprezintă cel mai important mijloc pentru reîntinerirea cutanată prin refacerea suprafeței acesteia – “resurfacing”. Laserul reprezintă o categorie de aparate care pot avea specificaţii foarte diferite unele faţă de altele şi, prin urmare, au utilizări diferite. Multă lume crede că există numai un singur tip de laser, care face de toate.

Dacă vei căuta informații pe internet, vei vedea că tratamentul problemelor enumerate mai sus se pote face și cu un alt tip de aparat laser. Este laserul pe bază de erbium. Este important să știi că există diferențe considerabile între Laserul fracțional CO2 și cel be bază de erbium, raportându-ne la natura problemei și la rezultat.

Spre deosebire de Laserul fracțional CO2, în cazul căruia distribuirea energiei se face prin leziuni foarte mici, de mărimea unui pixel, laserul pe bază de erbium se caracterizează prin distribuirea uniformă a energiei. Distribuirea uniformă a energiei prezintă avantaje în unele cazuri, în care medicul consideră că acest lucru primează. Pe de altă parte, tratamentul cu laserul fracțional are un timp de recuperare mai scurt, lucru de dorit de cele mai multe ori. Medicul specialist este cel mai în măsură să decidă ce tip de laser se potriveşte pentru fiecare caz în parte.

Candidații potriviți pentru Laserul fracțional CO2 sunt pacienții care prezintă imperfecțiuni ale pielii, cum ar fi liniile și ridurile fine dar și mai profunde, probleme ale pielii cauzate de expunerea la soare, spoturi de vârstă, cicatrici acnee, cicatrici cheloide, cicatrici post-intervenţionale, tatuaje care se doresc îndepărate. Un consult de specialitate îți poate spune cel mai bine dacă ești candidatul potrivit pentru acest tip de procedură.

inainte si dupa laser co2 blog

Dacă alegi împreună cu specilistul clinicii să urmezi un tratament cu Laserul fracțional CO2, iată care sunt beneficiile:

  • pielea va avea un aspect mai tânăr, va deveni mai tonifiată
  • semnele de îmbătrânire cum ar fi petele de la soare sau ridurile vor fi netezite
  • urmele lăsate de acnee și hiperpigmentare vor fi mult îmbunătățite
  • pielea ta va arăta odihnită, luminoasă și întinerită

Pentru mai multe informații sau pentru o eventuală programare ne găsești la adresa: str. Ion Budai Deleanu nr 2A, Cluj-Napoca, la telefon 0364 11 66 33/0752 26 43 33.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s