Cum să fii frumoasă în orice zi?

Ce zici dacă începând de azi îți vei schimba atitudinea față de propria persoană? Îți propunem câteva sfaturi care te pot ajuta să te simți frumoasă în orice zi, nu numai de sărbători sau la ocazii speciale.

Am auzit de nenumărate ori că frumusețea vine din interior. Incontestabil acest lucru iar dacă mai acordăm puțină atenție și exteriorului avem în oglindă rețeta de succes.

Dimineața, trezește-te suficient de devreme pentru a avea câteva minute pentru îngrijirea personală. Ar putea fi un duș fierbinte cu uleiuri parfumate,  aranjatul părului sau un machiaj discret de zi. În timp ce îți analizezi garderoba sau servești micul dejun ascultă melodia ta preferată. Alege să porți lenjeria, preferată, un colier special sau parfumul preferat.

Gândește-te să faci ceva frumos, doar pentru tine și oricât pare de clasic sau banal, zâmbește. Zâmbește-i vecinului, sau chiar unui străin simpatic de pe stradă care și-a oprit privirea pe chipul tău. Vei vedea că sentimentul este unul foarte plăcut. Încearcă!

Puțin sclipici și culoare nu strică niciodată și îți poate îmbunătăți starea de spirit. Pune un luciu de buze și alege să porți culorile și texturile tale preferate.

Nu uita ca masa ta de peste zi să conțină alimente sănătoase de la care vei primi energie și putere.

Încearcă să faci în fiecare zi ceva care îți face plăcere. Fă-ți cadou o floare, o eșarfă, o ciocolată, oferă-ți un răsfăț la o clinică de estetică, începe un curs de dans sau orice altceva care îți aduce bucurie.

Fă toate aceste lucruri și în plus acceptă-te așa cum ești. De multe ori se întâmplă ca cei din jur să aibă o părere mult mai bună despre tine decât ai tu față de tine. Tot ce trebuie să faci, este să ai încredere în tine și repetă-ți in orice zi: Sunt frumoasă așa cum cum sunt!

În rest, celelalte se pot cumpăra… Te așteptăm la clinica noastră să-ți oferim cu drag serviciile care îți vor completa frumusețea din exterior.

Ne găsești la adresa: str. Ion Budai Deleanu nr 2A, Cluj-Napoca sau la telefon: 0364 11 66 33/0752 26 43 33

Echipa MEDISPA îți urează o primăvară minunată!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s