Cum să ai grijă de tenul tău?

Atenția pe care o acordăm îngrijirii tenului reprezintă un aspect important din viața noastră care ne poate ajuta să ne regăsim încrederea de sine. Încă din antichitate femeile erau preocupate de acest aspect și au căutat mereu trucuri și tratamente care să le ofere un ten de invidiat.

Azi, avem multe metode și tratamente la dispoziție pentru a ne păstra tenul tânăr și luminos. De aceea, ar fi bine să ne facem un obicei din vizita la un centru de înfrumusețare unde putem beneficia de tratamente faciale și cosmetice pentru orice tip de ten: tratamente pentru ten sensibil, pentru ten accneic și gras, pentru ten normal și mixt, pentru ten matur, tratamente cu AHA, tratamente de hidratare facială. Clinica noastră vă oferă o gamă variată de tratamente faciale, personalizate cu produse profesioniste.

Iată care sunt cele mai populare tratamente care se aplică la Clinica MEDISPA:

Tenul sensibil și cuperozic

Tenul sensibil este foarte des întâlnit, acest tip de ten fiind mult mai expus la acțiunea factorilor externi dăunători decât celelalte tipuri de ten. Produsele recomandate pentru tenul sensibil sunt cele pe bază de ceai verde, alge marine, multivitamine și extracte vegetale care ajută la calmarea și hidratarea tenului.

Tenul gras și accneic

Pentru acest tip de ten se folosesc de obicei produse ce conțin extracte vegetale (rozmarin, salvie) și ingredienți care nu irită, antibacterieni și antiinflamatori. Aceste produse ajută la echilibrarea secreției seboreice a pielii și reduce numărul de bacterii ce provoacă apariția acneei, datorită acțiunii lor antiseptice.

Tratamente faciale bazate pe alfahidroxiacizi (AHA)

Produsele pe bază de AHA sunt indicate aproape pentru orice tip de ten. Cei mai utilizați acizi sunt acizii din fructe, acidul glycolic și acidul lactic. Aceștia ajută la regenerarea pielii grăbind procesul de exfoliere. In plus, la sfârșitul tratamentului, tenul va căpăta o textură mult mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Tenul matur

În tratamentele de întinerire se folosesc de obicei produse pe bază de alge marine și extract de struguri care hidratează puternic pielea și îi redau elasticitatea și fermitatea.

Tratamentele faciale aplicate de specialiștii noștri oferă multiple avantaje: vei observa după mai multe ședințe că tenul este mai neted și mai luminos, ridurile sunt diminuate, pielea se regenerează și capătă fermitate, punctele negre dispar.

Orice tratament pe care îl vei alege nu va suplini importanța atenției pe care trebuie să o acorzi tenului acasă. Astfel, acordă puțin timp dimineața și seara tenului tău și asigură-te să fie curățat, tonifiat și hidratat. A considera că aplicarea unei creme pe față o dată pe zi este suficientă, este mai mult decât greșit.

Vino la clinică și vei descoperi tratamentele MEDISPA de îngrijire, întreținere și întinerire.

Iată câteva din tratamentele care te vor face să revii cu drag la clinica noastră:

Tratamentul MEDISPA Clasic. Este un tratament recomandat o dată pe lună persoanelor care doresc o curățare clasică a tenului care constă în demachiere, exfolierea epidermului, abur cu ozon, curățarea mecanică manuală a punctelor negre, hidratare cu fiole specifică tipului de ten și mască peel-off. În general, este un tratament indicat persoanelor tinere care nu au nevoie de proceduri speciale.

Tratamentul Green Tea. Este un tratament care are la bază mai multe principii active care sunt incorporate prin masaje ușoare și ionizări, cu un puternic efect de întinerire celulară. Peeling-ul hidromecanic aduce pielea la capacitate maximă de absorbție a principiilor active care stau la baza acestei proceduri. Are acțiune de curățire, de tonifiere și întârziere a îmbătrânirii pielii, datorită ingredientelor  bogate în proteine, polifenoli, vitamine A,B,C și oligoelemente, conținute în semințe de soia, aloe, alge, lavandă și ceai verde. Extractul de ovăz are efect decongestionant.
Toate aceste ingrediente se găsesc în masca peel-off care se aplică la final. Este indicat  în special pentru pregătirea tenului înainte și după sezonul de vară.

Tratamentul pentru atenuarea  ridurilor. Este un tratament complex  multisecvențial, al cărui efect este curățirea, reîmprospatarea, hidratarea epidermei și atenuarea ridurilor, rezultatele fiind spectaculoase.
Faza 1- exfoliant chimic cu conținut de acid glycolic, acid lactic și acid salicylic. Faza 2 – restaurează epiderma și o reîmprospatează. Faza  3 – O cremă hrănitoare și reparatorie cu efect de activator celular.
Faza  4 – Masca ce stimulează producția de noi celule, tonifiază și are efect anti-iritant.
Este recomandat un tratament pe săptămână timp de 4 săptămâni.

Ne găsești la adresa: str. Ion Budai Deleanu nr 2A, Cluj-Napoca sau la telefon: 0364 11 66 33/0752 26 43 33

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s