Machiajele semipermanente, o soluție excelentă pentru un look de zile mari!

Vom dezbate în articolul de față tema tatuajelor medicale și estetice, proceduri pe care le folosim în cadrul clinicii noastre în scopul de a camufla urmele lăsate de vergeturi, cicatrici sau în scopul de a obține machiaje semipermanente. Ne-am gândit să abordăm acest subiect în urma unei întrebări venite pe facebook din partea unui fan al paginii noastre.

Cicatricile din copilărie sau cicatricile venite pe parcurs din diferite motive sau afecțiuni, la vedere sau ascunse, sunt urme pe care le-am acceptat ca parte a corpului nostru sau dimpotrivă, nu le mai dorim pentru că ne afectează stima de sine sau chiar relaționarea cu ceilalți.

Partea bună a lucrurilor este că inovațiile din domeniul tratamentelor estetice ne aduc soluții viabile pentru îmbunătățirea aspectului pielii noastre.

Un tatuaj semipermanent medical sau estetic este ideal dacă te numeri printre persoanele care:

  • au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
  • nu au timp sau nu au rabdare să se machieze sau nu vor să aibă grija permanentă a machiajului
  • își doresc să arate bine tot timpul zilei, chiar și dimineața devreme
  • își doresc un tatuaj cosmetic, dar nu pentru toată viața
  • poartă ochelari
  • au nevoie de reconstrucții sau redefiniri
  • au nevoie de camuflări de cicatrici

Avantajele pe care le oferă un tatuaj medical sau estetic sunt multe și cu siguranță te vor câștiga. Iată câteva dintre aceste atuuri pe care e important să le cunoști: Te trezești dimineața și arăți impecabil. Faci exercițiile cele mai solicitante la sală dar transpirația nu-ți afectează machiajul. Ai o formă perfectă a ochilor, buzelor sau sprâncenelor. Sari peste rutina machiajului de fiecare dimineață și în același timp te scutește de situații neplăcute cauzate de machiaj: urmele lăsate pe pahare, conturul care se întinde, buzele colorate inegal, rimelul care curgea la saună, fardurile care îți dădeau bataie de cap la petreceri.

Iar dacă tenul tău este sensibil, ești alergică la machiaje ori machiajul îți este indispensabil, ești tânără mămică, te-ai săturat pur și simplu să te tot machezi în fiecare zi ori ai nevoie de o reconstrucție cosmetică, un machiaj semipermanent este soluția ideală.

Tatuajul sau machiajul semipermanent este, de fapt, o dermografie, un desen realizat pe piele prin tatuare, non-invaziv, cu pigmenți colorați care se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă determinată (de obicei câțiva ani). În estetică, tehnica este cunoscută și ca “micro-pigmentare” ori “implant micro-pigmentar”.

Metoda este folosită cu mare succes pentru redefinirea sprâncenelor, conturarea pleoapelor, conturarea și colorarea buzelor, camuflarea cicatricilor, repigmentări, puncte de frumusețe (alunițe), reconstrucții post-operatorii sau după accident. În dermatologia estetică metoda este folosită pentru camuflarea zonelor de țesut depigmentate sau hiperpigmentate iar în chirurgia estetică se folosește pentru reconstrucția areolei mamare extirpată prin intervenții chirurgicale.

iamgine-tatuaje-featured

Te așteptăm la Clinica MEDISPA dacă dorești să afli mai multe despre această procedură. Ne găsești la adresa: str. Ion Budai Deleanu nr 2A, Cluj-Napoca sau la telefon: 0364 11 66 33/0752 26 43 33.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s