Criolipoliza procedura care îngheață celulita

Criolipoliza este o metodă revoluționară non-invazivă care combină vacuum-ul cu tehnologia răcirii controlate pentru a localiza și a reduce grăsimea din organism și prin care se înlătură țesutul adipos de pe abdomen, brațe și coapse. Această metodă este folosită în clinicile europene de profil și se bucură de un mare succes, atât în rândul bărbaților cât și în rândul femeilor. Ne bucurăm că putem oferi și noi, în cadrul Clinicii MEDISPA, o astfel de procedură, clientelor dar și clienților noștri.

Pentru a înțelege mai bine cum acționează criolipoliza și care sunt efectele acesteia, ne-am gândit să-ți oferim mai multe informații în articolul de față.

Prin răcirea gradată a temperaturii la nivelul subcutanat, respectiv la nivelul stratului de grăsime care se află imediat sub piele, se ajunge la o temperatură de 0 grade Celsius ceea ce produce înghețarea celulelor adipoase. Acest lucru se întâmplă fără să afecteze pielea sau mușchii. Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat și definitiv prin metabolismul natural al corpului.

Procedura de înghețare a țesutului gras nu necesită incizii și anestezie, prin urmare’, nu este necesară internarea și de asemenea nu implică vreun disconfort pentru persoana care apelează la criolipoliză. Se poate simți la început o presiune în zona de tratament (datorită vacuum-ului) și apoi o senzație locală de frig, în special la începutul procedurii.

În timpul procedurii, se poate citi, asculta muzică și chiar dormi. În urma acestei intervenții poți reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței. În mod excepțional pot apărea mici hematoame care vor dispărea în câteva zile. Pacientul se poate întoarce imediat după tratament la activitățile sale zilnice fără a simți un disconfort.

Un tratament e capabil să distrugă între 25 și 40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează. Iată care sunt efectele criolipolizei:

  • reducerea stratului de grăsime între 3-15 mm
  • reducerea procentului de țesut adipos cu aproximativ 30%
  • eliminarea celulitei în mod natural
  • remodelarea părților problematice ale corpului

Pentru a ajunge la aceste rezultate sunt necesare 1 până la 3 ședințe cu o pauză între ședințe de minim 45 de zile. Rezultatele și durata tratamentului sunt influențate, bineînțeles, de grosimea stratului de celule adipoase. Rezultatele încep să fie vizibile după aproximativ 15 zile, dar perioada optimă pentru a putea fi observate este de minim 6 săptămâni. Cu o dietă corespunzătoare și cu exerciții fizice, rezultatele vor fi durabile.

Trebuie menționat faptul că această procedură nu se potrivește persoanelor obeze. Este recomandată persoanelor care doresc să reducă stratul de grăsime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, fese, brațe.

Pentru mai multe informații sau pentru o consultație de specialitate ne găsești la adresa: str. Ion Budai Deleanu nr. 2A, Cluj-Napoca sau la telefon; 0364 11 66 33/0752 26 43 33.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s