Dorești buze mai pline, mai voluminoase? Acidul Hialuronic poate fi soluția perfectă

Te numeri printre persoanele care sunt interesate să-și mărească volumul buzelor? Atunci trebuie să știi că specialiștii de la clinica noastră te pot ajuta.

Odată cu vârsta sau din cauza factorilor genetici buzele nu au forma, mărimea sau culoarea perfectă pe care ne-o dorim, însă acest lucru se rezolvă acum cu ușurință datorită intervențiilor de mărire sau remodelare a buzelor care pot reda voluptozitatea, echilibrul și tinerețea acestora.

Buzele pline, cu un contur accentuat au fost adesea asociate cu frumusețea și tinerețea. Dimensiunea ideală a buzelor a variat în timp și în diferite culturi. Pentru mărirea volumului buzelor s-au folosit de-a lungul timpului diferite soluții: de la injecții cu parafină, folosite în anii 1900, la cele cu silicon începând din 1960, continuând cu injecții cu colagen de proveniență bovină în anii ’80, ajungându-se în zilele noastre la filere cu efect de umplere care au la bază acidul hialuronic.

Acidul hialuronic – AH – este un compus principal al organismului cu rol în reținerea apei în țesutul conjunctiv, piele și organe. Din păcate, este degradat mult mai repede în organism decât majoritatea compușilor iar pe măsura înaintării în vârstă capacitatea corpului de a produce acid hialuronic scade. Acesta este motivul principal al îmbătrânirii pielii și al apariției ridurilor.

Începând cu anul 2000, mai multe produse și tehnici au fost dezvoltate pentru a face augmentarea buzelor mai eficientă și cât mai prietenoasă cu pacientul.

La clinica nostră, specialiștii folosesc Acidul Hialuronic de la Juvederm, tehnologia Vycross, o tehnologie care oferă pacienților o soluție completă pentru modelare și augumentare. Soluția se injectează în derm în cantități mici cu un ac foarte fin. Rezultatul este instantaneu, producând un efect de lungă durată, natural, sigur și blând pentru piele. Atunci când obiectivul este mărirea buzelor acidul hialuronic aduce volum și formă zonei tratate.

Câteva informații despre produsul pe care îl folosim în tratamentul cu AH la clinica noastră:

Unicitatea produsui Juvederm AH este oferită de tehnologia patentă VYCROSS TECHNOLOGY. Această tehnologie oferă o reticulare eficientă și un echilibru optim între lanțurile scurte și lungi de acid hialuronic. Rezultatul final este dat de către un gel foarte ușor, fin și negranulat cu un grad de coeziune foarte ridicat. VYCROSS TECHNOLOGY conferă produsului un caracter mai puțin hidrofil comparativ cu alte fillere ceea ce reduce riscul de inflamare a zonei injectate. Astfel, pacientele își pot relua activitățile cotidiene imediat după tratament.

JUVÉDERM® ULTRA PLUS™ si ULTRA PLUS™ XC sunt recomandate dacă dorești să obții o mărire a volumului buzelor.

Medicul specializat și cu experiență în utlizarea acestor produse, îți va face o serie de investigații asupra istoricului medical pentru a determina dacă ești un candidat compatibil pentru tratamentul dorit.

Succesul intervenței de augmentare a buzelor depinde foarte mult de calificarea persoanei care face această procedură. Este nevoie de mulți ani de experiență în injectarea buzelor, chirurgul trebuie să stăpânească diverse tehnici de injectare.

Acidul Hialuronic se folosește cu succes și pentru: corectarea ridurilor și modelarea conturului feței.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri te așteptăm la CLINICA MEDISPA , str. Ion Budai Deleanu nr 2 A, sau ne poți contacta la numerele de telefon: 0364 11 66 33/0752 26 43 33  și e-mail: office@medispa.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s