Criolipoliza înlocuiește bisturiul!

În prezent, frumusețea este foarte mediatizată, motiv pentru care au apărut tot mai multe metode de întreținere sau îmbunătățire a imaginii personale. Frumusețea interioară este cea care hrănește sufletul,  în vremea ce frumusețea exterioară este cea care amplifică sentimentul de încredere în forțele proprii și poate influența opinii. Deoarece suntem conștienți de faptul că atât femeile, cât și bărbații sunt preocupați de aspectul exterior, ne-am gândit să prezentăm câteva beneficii pe care criolipoliza vi le poate oferi, fără a mai fi nevoiți să recurgeți la bisturiu.

Originară din Japonia, această metodă este una naturală, o metodă de liposucție non-invazivă și nedureroasă. Corpul tău beneficiază de un proces prin care celule grase sunt înghețate, astfel încât pierderea în greutate se realizează firesc și totodată vizibil și eficient. Unul dintre marile beneficii pe care criolipoliza le aduce în prim-plan este legat de timpul petrecut pentru îngrijire și întreținere. Trăim într-un secol al vitezei și fiecare minut este prețios, mulți dintre noi având un program foarte riguros și strict pe care îl respectăm tocmai pentru a ne bucura de cea mai bună calitate a vieții. De aceea, avantajul acestei proceduri este unul major: rezultatele vor apărea după aproximativ 15 zile de la începerea tratamentului. Este foarte important și stilul de viață: alimentația corespunzătoare, hidratarea și sportul sunt indispensabile atunci când vrei să ai mens sana in corpore sano.

Un alt avantaj pe care criolipoliza îl are, este legat de faptul că pe tot parcursul tratamentului, corpul tău nu suferă intervenția vreunei anestezii sau incizii. Stratul de grăsime este redus cu între 3-15 mm, fără să simțiți durere în locul în care are loc intervenția. Fesele, coapsele, brațele, șoldurile sau abdomenul pot să fie remodelate, iar aspectul de coajă de portocală devine un vis urât. Un aspect pozitiv, pe care toată lumea îl apreciază este faptul că imediat după terminarea ședinței de tratament, te poți întoarce la activitățile zilnice, fără a fi nevoie de perioadă de recuperare. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijezi faptul că procedura poate fi repetată după circa 6 săptămâni pe aceeași zonă.

Slăbirea prin îngheț a devenit tot mai solicitată de către pacienții noștri, iar acest fapt confirmă încă o dată faptul că tratamentul oferă rezultate pozitive. Echipamentul pentru criolipoiza este rezultatul combinării următoarelor terapii: vacuum, care este vital în aspirarea pliului de grăsime, criolipoliza, fundamentală pentru înghețul celulelor adipoase și lipolaser, cu rol în fragmentarea grăsimilor întărite.

Dacă vrei să afli cât mai multe informații despre această metodă, te invităm să ne vizitezi direct la clinică, sau să ne contactezi la numerele de telefon:  0364-11 66 33 sau 0752 26 43 33. Te asigurăm de faptul că vei fi informat clar și concis despre ce anume presupune tratamentul cu criolipoliză și vei putea face cea mai bună alegere pentru tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s