Laserul ND:YAG – epilare definitivă în orice anotimp

Sezonul rece se apropie, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să uităm de îngrijirea pielii noastre, ci dimpotrivă să avem mai multă atenție în ceea ce privește ritualul de înfrumusețare de zi cu zi. Epilarea este un proces care nu ține cont de anotimp, sau vreme, însă, în anotimpul rece, putem profita de câteva trucuri pentru a ne ușura întreg procesul de frumusețe, mai ales dacă purtăm încă semnele verii: piele bronzată, măslinie, atinsă de soare.  Epilarea definitivă cu laser este o modalitate prin care ne putem răsfăța pielea: lumina laserului traversează pielea fără să o rănească și distruge firul de păr în același timp.

0d15d1_15b8a98c23714ccfab3c0203a9b4d79bLaserul ND:YAG reprezintă, după cum poate știți deja, o metodă de epilare definitivă foarte apreciată datorită avantajul major, care îl diferențiază față de celelalte tratamente: laserul este eficient pentru orice tip de piele, mai ales pentru pielea de culoare închisă sau bronzată, deoarece firul de păr este mai închis și gros. În plus, procedura are efect de reîntinerire a pielii. Este recomandată folosirea laserului pe porțiuni mici ale corpului (regiunea facială, regiunea axială, regiunea inghinală) sau pe suprafețe mici ale membrelor superioare și inferioare. Firul de păr este distrus treptat, devenind mai subțire si mai puțin intens.

De regulă, o ședința durează maximum 30 de minute. Numărul ședințelor diferă în funcție de grosimea firului de păr, dar și de starea hormonală în care vă aflați și sunt stabilite de medicul dermatolog împreună cu Dumneavoastră. Un tratament constă în 3-4 ședințe, maximum 6, efectuate o dată la 3-6 săptămâni. Foarte importantă este și consultarea medicului Dvs, pe parcursul tratamentului pentru a putea observa evoluția acestei proceduri și pentru a putea preîntâmpina eventualele reacții adverse, mai ales dacă este prima dată când apelați la această procedură.

Un alt avantaj pe care îl are epilarea cu laserul ND: YAG, este costul mai redus decât al epilării prin electroliză, iar posibilitatea de a produce iritații sau arsuri este mult mai mică. Acesta se folosește cu ușurință pentru orice tip de piele, iar procedura este eficientă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, așa cum o arată și rezultatele: firul de păr este distrus între 90 – 95 % la femei și între 70 – 75 % la bărbați

Pentru detalii legate de această procedură, sau informații legate de întreținerea post tratament, vă invităm să ne contactați la nr. de telefon 0364-116633 sau 0752-264333 ori pe e-mail la info@medispa.ro! Te așteptăm la CLINICA MEDISPA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s