Piele strălucitoare indiferent de sezon

Vă doriți să vă bucurați de o piele fină indiferent de anotimp? Fiecare dintre noi cunoaștem și apelăm la o serie de trucuri și proceduri pentru a ne menține pielea strălucitoare și sănătoasă. Cu siguranță v-a trecut prin cap ideea epilării definitive, pentru a vă scuti de soluția rapidă a lamei de ras în momente de grabă. Ei bine, datorită dezvoltării tehnologiei din domeniul medical beauty, vă puteți bucura de piele fină o perioadă foarte îndelungată, fără să apelați la alte tratamente cosmetice, cu ajutorul laserelor performante ce asigură epilarea definitivă.

Cu siguranță acest concept nu vă este străin și poate că ați căutat chiar și informații legate de această procedură, descoperind în final că există mai multe tipuri de astfel de aparate destinate epilării definitive. Este foarte important însă, să cunoașteți diferențele majore dintre aceste aparate, indiferent de medicul la care vă decideți să apelați. Laserul Alexandrite și laserul ND:Yag sunt în prezent lideri ai acestui tratament, fiind rezultatul multor ani de experiență și teste.

Considerat „gold standard„ în  epilarea definitivă, cea mai eficientă metodă de epilare disponibilă în prezent este laserul Alexandrite. Acest laser este foarte eficient în cazul multiplelor tipuri de pilozitate, îndepărtând și cele mai subțiri sau puțin pigmentate fire de păr, cum ar fi cele de la nivel facial. Este folosit cu precădere în cazul persoanelor cu tegument deschis la culoare iar comparativ cu alte lasere, provoacă mai puțină durere și disconfort în timpul tratamentului.

Pentru persoanele cu piele mai închisă la culoare, sau bronzată, laserul ND:Yag vă va oferi cele mai bune rezultate. Pentru rezultate foarte bune, este recomandat să se folosească pe suprafețe mai mici de piele, cum ar fi regiunea facială, axilară sau inghinală.

Probabil un avantaj major, apreciat de Dvs ar fi faptul că veți putea renunța la vizitele lunare la salonul de cosmetică, în schimbul câtorva ședințe de epilare cu laser. Totuși este recomandat să apelați la o ședință de întreținere o dată, sau de două ori pe an. Epilarea definitivă este rapidă, non invazivă, iar roșeaţa este aproape inexistentă. Rezultatele obținute cu aceste aparate de înaltă performanță sunt de lungă durată, iar încă un avantaj este acela că se pot vedea la scurt timp după începerea tratamentului. Tratarea unor porţiuni mai extinse ale corpului nu reprezintă o problemă, intervalul de timp fiind la fel de scurt.

Vă invităm la Clinica Medispa pentru o discuție cu specialistul nostru, care vă va putea recomanda tipul corect de tratament pentru obținerea celor mai bune rezultate, sau vă invităm să ne contactați la numerele de telefon 0364-116633 sau 0752-264333 ori pe e-mail la info@medispa.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s