Implanturile mamare în #NewBeautyEra

Un capriciu? O schimbare provizorie? NU! Pentru unele dintre noi, implanturile mamare reprezintă singura cale către câştigarea încrederii în sine.

Iată 5 reguli de bună practică pentru frumusețea și sănătatea ta

  1. Naturaleţea este o nouă dimensiune a frumuseţii feminine. Un implant reuşit este acela greu de deosebit. Forma unui implant este aleasă, împreună cu pacienta, în funcţie de forma sânului, înălţimea şi greutatea acesteia, dar şi de circumferința toracelui.
  2. Poziţionarea implanturilor depinde de particularităţile sânilor şi ale trunchiului. Plasarea retro fascială-subglandulară a implantului cu formă anatomică este de preferat pentru că implică o recuperare mai rapidă. Implantul subglandular nu se mișcă prin contracția muschiului pectoral, are un effect de lifting mai bun și poate masca deformări ale sternului și coastelor. Plasarea retromusculară este considerată o variantă de rezervă, aplicabilă doar în cazul apariției unor complicații precum contracția capsulară.
  3. Oricât de mult ţi-ai dori întoarcerea la cotidian, pentru monitorizare si a preîntâmpina complicaţiile postoperatorii, vor fi folosite tuburi de drenaj timp de 12 ore de la operaţie.
  4. Îngrijirea postoperatorie recomandată de medic este foarte importantă: sutienul special se poartă timp de 6 săptămâni, iar activităţile fizice vor fi limitate în următoarele 3-6 săptămâni. Controalele periodice postoperatorii se efectuează la 2 săptămâni, 1 lună, 6 luni, 1 an, 3 ani sau conform indicaţiilor primite de la medic.
  5. Când vine vorba de operaţiile de augmentare a sânilor, un preţ mic nu ar trebuisă fie un factor decisional în alegerea medicului estetician.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s