Ultherapy – liftingul care resetează ceasul biologic al pielii, fără bisturiu

Colagenul este o proteină naturală ce reprezintă 75% din piele, fiind, de fapt, fundația ce stă la baza structurii tegumentului, sub forma unei plase de aminoacizi și fibre.

Din păcate, cantitatea de colagen începe să scadă după vârsta de 20 ani iar pielea își pierde elasticitatea și încep să apară ridurile. Nu numai vârsta contribuie la diminuarea nivelului de colagen din piele, ci și sedentarismul, radiațiile ultraviolete, deshidratarea și stresul. Iată de ce lupta pentru stimularea producerii de colagen nu poate fi deloc amânată. Acesta este, de fapt, secretul unui ten tânăr pe termen lung.

Tehnologia vine în sprijinul nostru cu o procedură revoluționară care utilizează puterea ultrasunetelor pentru a stimula sinteza de colagen. Ultherapy este utilizat cu succes în marile clinici de chirurgie și dermatologie estetică din lume, iar acum și în România, la Clinica Medispa.

Ultherapy este singura procedură total neinvazivă recunoscută de Food and Drug Administration ca având efect de lifting pentru țesutul facial și al sprâncenelor. De asemenea, o problemă pentru femei și bărbați în egală măsură, bărbia dublă este vizibil ameliorată în urma tratamentului.

Ultherapy- tratament de întinerire a tenului cu ultrasunete

Ultherapy- tratament de întinerire a tenului cu ultrasunete

CUM FUNCȚIONEAZĂ ULTHERAPY

Sistemul Ulthera folosește imagistica cu ultrasunete pentru a obține imagini din profunzimea țesutului. În felul acesta, energia ultrasunetelor este concentrată în puncte precise la care se ajunge de obicei doar în chirurgia estetică. Spre deosebire de lasere, radiofrecvență sau alte tehnologii, Ultherapy transmite energia ultrasunetelor țintit, la adâncimea optimă, în mai multe straturi ale țesutului. Prin încălzire, se declanșează o reacție naturală a pielii care începe procesul regenerativ de producere a colagenului la nivelul dermului.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA

După ce se curăță bine zona pe care se va interveni, se va aplica un gel iar apoi se va plasa aplicatorul patentat al dispozitivului. În timpul tratamentului, pacientii vor simti o senzație de caldură, mici înțepături care indică faptul că se produce eliberarea de energie și că procesul de regenerare a colagenului a început. Un tratament Ultherapy poate dura de la o oră la trei, în funcție de numărul zonelor tratate.

LA CE REZULTATE SĂ MĂ AȘTEPT

Imediat după tratament, cei mai mulți dintre pacienți observă un ten mai neted și tonifiat si cel mai important, rezultatele liftingului sunt naturale, fără un “aspect postchirurgical”.  Ultherapy stimulează producerea de colagen în timp, iar rezultatele se pot vedea dupa 3-6 luni de la procedură. Pentru menținerea rezultatelor, este recomandabilă efectuarea unei proceduri Ultherapy pe an.

Ultherapy poate fi folosit după vârsta de 30 de ani, de către pacienții cu pielea ușor sau mediu laxă dar și de către cei care își doresc un aspect mai tânăr al pielii, pentru a întârzia folosirea chirurgiei cosmetice.

Iar în caz că vă întrebați care este secretul frumuseții lui Courteney Cox, actrița de 52 de ani folosește Ultherapy pentru a diminua efectele îmbătrânirii.

Pentru a consulta lista completă de tratamente faciale și corporale disponibile la Clinica Medispa, accesați www.medispa.ro.

Vă așteptăm în centrele Medispa din:

  • București, Str. Emanoil Porumbaru, nr. 25A, tel.0786 597 162
  • Cluj-Napoca, Str. Ion Budai Deleanu, nr. 2A, tel. 0731 347 137/ 0752 264 333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s