De ce MEDISPA?

Aici te așteaptă un mediu familiar, plăcut și reconfortant în care poți beneficia de servicii de calitate oferite de echipa MEDISPA. Avem un personal calificat și experimentat, format din medici și specialiști în cosmetică. Cu ajutorul lor vei reuși să faci alegerea potrivită pentru a obține rezultate obiective perceptibile imediat și într-o siguranță absolută, deziderate care stau, de fapt, la baza conceptului Medical Spa.

Vei găsi o gamă variată de proceduri medicale nechirurgicale, minim invazive, combinate cu tratamente cosmetice avansate astfel încât să satisfacă toate exigențele tale. Și pentru că ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor tale vei avea parte de programe individualizate de întreținere corporală, precum și proceduri personalizate de îngrijire.

Oferirea de tratamente personalizate este un obiectiv important al clininicii noastre, de aceea, începând din luna iunie 2014 ne-am gândit să-ți punem la dispoziție o noutate în ceea ce privește grija acordată frumuseții și sănătății tenului tău. Astfel, la clinica noastră găsești în premieră pentru Cluj-Napoca, un nou concept în domeniul cosmeticii regenerative: tratamentul 100% personalizat de îngrijire a tenului Dr. Kleanthous.

Suntem atenți ca prin serviciile multiple pe care le oferim să răspundem nevoilor tale și să te ajutăm să fii mereu în formă, să arăți bine, să te iubești. Ne dorim să fii un client mulțumit și să ne pășești pragul de fiecare dată cu încredere.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s