Despre noi

Clinica MEDISPA este un centru integrat de înfrumusețare și medicină estetică, fondat în anul 2007 de Dr. Andrei Martin, chirurg plastician, sub conceptul Medical Spa. Acest concept reunește aspectul medical, asociat cu știința, eficacitatea, seriozitatea, inovația și nu în ultimul rând siguranța, cu starea bine, rafinamentul, relaxarea, personalizarea.

În cadrul conceptului Medical Spa sunt promovate mai direct servicii medicale de estetică, minim invazive sau noninvazive, de înaltă tehnologie (ex. tratamentele LASER), făcându-le la fel de accesibile ca și serviciile unui salon de înfrumusețare. În prezent, dispunem de cea mai modernă tehnologie laser, de cele mai diversificate tipuri de lasere din Transilvania, pe care le reînnoim constant în dorința de a oferi cele mai sofisticate și complexe tratamente.

Pe de altă parte, sunt reevaluate serviciile de îngrijire a pielii și a tratamentelor corporale care primesc supervizarea unor medici (chirurgi plasticieni sau dermatologi) care girează prin profesionalism întreaga activitate. “Ca și chirurg plastician, cred că este extrem de importantă o abordare profesională, pe baze științifice solide a tratamentelor de remodelare corporală sau a tratamentelor cosmetice. Există proceduri nechirurgicale care pot fi extrem de eficiente, cu un raport risc-beneficiu excelent, cu condiția ca acestea sa fie recomandate și efectuate de către un personal calificat” (Dr. Andrei Martin, chirurg plastician și director medical clinică)

Clinica MEDISPA oferă servicii diverse, începând cu cele clasice, pe care le poți găsi într-un salon de înfrumusețare, până la proceduri unice, cu efecte estetice de lungă durată și beneficii medicale cu mult peste cele ale unor tratamente obișnuite.

Ne găsești în Cluj-Napoca pe str. Ion Budai Deleanu nr. 2A. Telefon: 0364116633 sau 0752264333

Te așteptăm cu drag în familia MEDISPA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s