Ce este un Medical SPA?

Conceptul Medical Spa reunește aspectul medical, asociat cu știința, eficacitatea, seriozitatea, inovația și, nu în ultimul rând siguranța, cu starea de bine, rafinamentul, relaxarea, personalizarea.

Există trei aspecte  foarte importante în soliditatea conceptului:

  • Pe de o parte sunt promovate mai direct servicii medicale de estetică, minim invazive sau noninvazive, unele de înalta tehnologie (ex. tratamentele LASER), făcându-le la fel de accesibile ca și serviciile unui salon de înfrumusețare
  • Sunt reevaluate serviciile de îngrijire a pielii, părului și unghiilor și a tratamentelor corporale care primesc supervizarea din partea medicilor (chirurgi plasticieni sau dermatologi) care girează prin profesionalism întreaga activitate.
  • Pentru chirurgul plastician care practică într-un MedicalSpa adresabilitatea pacienților  crește prin “umanizarea serviciilor chirurgicale” potențialii pacienți  devenind familiari cu această activitate, intrând în contact cu personalul  și cu foști pacienți,  lucru extrem de important  atât timp cât  principalele cauze care țin oamenii la distanță de chirugia estetică sunt prețul și teama de durere sau eșec (complicații sau un rezultat vizibil artificial).

Ridurile>>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s