Electrolipoliza

Electrolipoliza este un procedeu bazat pe microcureți care atacă celulele grase inactive, stocate în depozite de grăsime.
Nicio altă procedură neinvazivă nu mai poate face acest lucru.
Singura alternativă este liposucția, operație chirurgicală, care presupune anestezie și toate riscurile aferente. Grăsimea inactivă din depozitele de grăsime care a fost mobilizată prin electrolipoliză trebuie eliminată din corp, ceea ce se realizează prin DRENAJ LIMFATIC.

Electrolipoliza este una dintre cele mai eficiente arme pe care le avem împotriva depozitelor adipoase și un tratament esențial în procesul de slăbire, devenind o alternativă viabilă la liposucție.

Un aspect fizic plăcut, încrederea în propiul tău farmec și o atitudine convingătoare sunt câteva dintre cheile succesului. E important să te simți bine cu modul tău de a fi ș cu felul în care arăți. Dacă vrei să faci o scimbare rapidă și eficientă în ceea ce privește silueta ta tratamentul cu electrolipoliza e soluția perfectă.

Este un tratament SPA introdus în premieră în Cluj-Napoca de Clinica MEDISPA ce îți permite să fii iarași mândră de imaginea ta în costum de baie. O variantă mult mai eficientă decât cremele arhicunoscute care acționează doar la suprafața pielii electrolipoliza e un tratament tot mai utilizat în ultimul timp dând rezultate la orice vârstă.

Cum acționează? >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s