Electrostimularea

Electrostimularea este o procedură sigură și simplă prin care micro curenții sunt aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulându-i și făcându-i să lucreze. Această stimulare crează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface aceasta cerere, mușchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca și sursă de energie, arzându-le în același fel în care se ard în timpul unor exerciții obișnuite.

11_electrostimulare_1.jpgSe recomandă efectuarea ședințelor de electrostimulare mai ales în zonele care răspund mai greu la exercițiile fizice: talie, șolduri, abdomen, fese, coapse.

O ședință durează 45 de minute, durata tratamentului este stabilită în funcție de fiecare persoană în parte. Tu nu trebuie să faci nimic altceva, decât să stai întinsă pe un pat special pentru electrostimulare, într-o ambianță deosebită, iar din când în când să mărești intensitățile, astfel încât rezultatele să apară rapid!

Se începe treptat, cu intensități mai mici, iar după ce musculatura s-a obișnuit cu tipul de contracții și cu intensitățile programului ales, acestea se măresc în funcție de fiecare zonă în parte pe care au fost aplicați electrozii. Sunt 24 de electrozi, se pot folosi toți sau parțial, în funcție de zonele pe care dorim să le stimulăm.

Află mai mult

         Ce beneficii are? >>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s