Implante mamare

Este o realitate faptul că exercițiul fizic, tratamentul hormonal sau cremele nu au demonstrat vreun efect remarcabil în creșterea mărimii sânilor.

Metoda chirurgicală rămâne singura metodă prin care se poate modifica real mărimea și volumul sânilor. De aceea, operația de mărire a sânilor a devenit o metodă foarte populară printre femeile care își doresc să schimbe aspectul sânilor lor.

Această metodă vine în întâmpinarea nevoii femeilor de a se simți cât mai feminine, mai încrezătoare, mai mulțumite de propria imagine.

Dacă vă gândiți la o mamoplastie de augmentare a sânilor, pe acest site, veți primi informații pentru înțelegerea procedurii, ce presupune această intervenție din punct de vedere anestezic și operator, precum și rezultatele și complicațiile la care vă puteți aștepta. Aceste informații nu vor putea răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră, și de aceea, vă rugăm, ca în momentul consultației, să puneți întrebări și să clarificați tot ce nu înțelegeți.

O mamoplastie de augumentare vă poate îmbunătăți aspectul și poate contribui la creșterea încrederii de sine, dar înainte de a vă decide în favoarea efectuării intervenției, gândiți-vă cu atenție la toate așteptările dumneavoastră și discutați-le cu chirurgul dumneavoastră.

De reținut!

Operația de mărire de sâni nu crește sau scade în vreun fel incidența dezvoltării pe mai tarziu a cancerului de âan. Dintre sutele de mii de operații efectuate de-a lungul timpului peste tot în lume, nu s-a demonstrat vreo legatură între mărirea sânilor cu ajutorul impantului și cancerul de sân sau alte probleme medicale ale sânului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s