Lipoaspiratia

Lipoaspiratia presupune procedura chirurgicala prin intermediul careia se realizeaza “sculptarea” corpului indepartand grasimea din zona abdomenului, coapselor, soldurilor, genunchilor, bratelor, barbiei, obrajilor si gatului. Fiind metoda cea mai eficenta de modelare a corpului.

Celulele grase care au fost indepartate prin procedura chirugicala nu se refac. Prin lipoaspiratie nu este inlaturata celulita, care apare ca urmare a dezvoltarii exagerate a lobulilor de grasime , se modeleaza doar tesutul adipos. Candidatul ideal pentru  o lipoaspiratie este  persoana cu o greutate relativ normala, cu o piele ferma si elastica, si care are “pachete” de grasime in exces in anumite zone.

Pacientul trebuie sa aiba o starea generala de sanatate  buna, sa fie stabil din punct de vedere psihologic.Lipoaspiratia prezinta un risc pentru persoanele cu probleme medicale cum ar fi diabetul, boli importante ale inimii si plamanilor, circulatie proasta sau pentru persoanele care au suferit o interventie chirurgicala in apropierea zonei care urmeaza sa fie conturata.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s