Comunicate de presa

Cosmetice și tratamente de îngrijire a tenului 100% personalizate în Cluj

Cluj-Napoca, 4.06.2014

Clinica Medispa din Cluj-Napoca aduce, în premieră pentru clujeni, un nou concept în domeniul cosmeticii regenerative: tratamentul 100% personalizat de îngrijire a tenului. Cu ocazia organizării evenimentului Open Day, în data de 4 iunie între orele 9:00 și 20:00 la Clinica Medispa sunt așteptați toți cei care doresc să afle mai multe detalii sau să încerce această gamă de tratamente cosmetice faciale și produse cosmetice personalizate, realizate în funcție de istoricul medical și analiza detaliată a tipului de ten.

Gama de îngrijire personalizată ajută fiecare tip de ten, indiferent de vârstă și sex, acționând pe baza unui ingredient activ numit cell supporting molecules (c.s.m.). Cu o tehnologie bazată pe ultrasunete, biorezonanță și chromoterapie, aceste molecule ajung în țesutul conjunctiv, determinând astfel o regenerare a pielii mai eficientă și de lungă durată. “Ne bucurăm să inaugurăm la Cluj aceste tratamente și produse personalizate, care, vorbind în termeni de eficiență, sunt net superioare liniilor de cosmetice generice disponibile pe piață tocmai prin faptul că ele sunt produse în funcție de necesitățile particulare ale fiecărui tip de ten. Practic la clinica noastră vor fi disponibile începând din această lună o cremă și o serie de tratamente faciale personalizate. Procedura este destul de simplă, persoanele doritoare trebuie să se prezinte la Clinica Medispa, unde li sa va efectua o anamneză și un set de analize ale pielii, fiind finalizat pe loc un serum personalizat care se va aplica atât în cadrul unei ședințe de tratament la clinică, cât și acasă. În cazul cremei personalizate, rezultatele investigațiilor vor fi trimise la laboratoarele din Germania, urmând ca în decursul a 1-2 săptămâni cremele să fie produse și etichetate cu numele pacienților” declară dr. Andrei M. Martin, directorul medical al clinicii Medispa.

Principiul de funcționare al acestor tratamente personalizate este regenerarea la nivelul celular a pielii, funcționând cu succes pentru probleme precum riduri, țesuturi laxe, cearcăne sau în cazul altor schimbări ale epidermei cauzate de înaintarea în vârstă. Sistemul de îngrijire personalizat este de origine germană și are un spectru larg de aplicabilitate: reprogramarea structurii celulare, îmbunătățirea sistemelor de comunicare intercelulare, protecție impotrvia radicalilor liberi, inițializarea sintezei de colagen, creșterea capacității de hidratare, restructurarea țesutului, remineralizare, antitoxic, protecția membranei sau relaxare.

Clinica Medispa a fost înființată în anul 2007 în Cluj-Napoca și își desfășoară activitatea pe baza conceptului de Medical Spa, un loc în care procedurile medicale se îmbină cu tratamentele de relaxare și înfrumusețare. La Clinica Medispa se realizează o gamă variată de intervenții medicale nechirurgicale, minim invazive, combinate cu tratamente cosmetice avansate. Principalele secțiuni ale clinicii sunt: derrmatologie, dermatologie cosmetică, chirurgie estetică, tratamente LASER, tratamente corporale, cosmetică medicală, tratamente cosmetice și cosmeceutice personalizate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s