Lipoaspiratia

Lipoaspiratia presupune procedura chirurgicala prin intermediul careia se realizeaza “sculptarea” corpului indepartand grasimea din zona abdomenului, coapselor, soldurilor, genunchilor, bratelor, barbiei, obrajilor si gatului. Fiind metoda cea mai eficenta de modelare a corpului.

Celulele grase care au fost indepartate prin procedura chirugicala nu se refac. Prin lipoaspiratie nu este inlaturata celulita, care apare ca urmare a dezvoltarii exagerate a lobulilor de grasime , se modeleaza doar tesutul adipos. Candidatul ideal pentru  o lipoaspiratie este  persoana cu o greutate relativ normala, cu o piele ferma si elastica, si care are “pachete” de grasime in exces in anumite zone.

Pacientul trebuie sa aiba o starea generala de sanatate  buna, sa fie stabil din punct de vedere psihologic.Lipoaspiratia prezinta un risc pentru persoanele cu probleme medicale cum ar fi diabetul, boli importante ale inimii si plamanilor, circulatie proasta sau pentru persoanele care au suferit o interventie chirurgicala in apropierea zonei care urmeaza sa fie conturata.

 

 

Leave a comment